marți, 14 aprilie 2009

"Love is watching someone die..."



De cat timp ai uitat sa amintesti unui prieten ca ti-e drag, ca tii la el, ca ti-e dor de el? De cat timp nu i-ai spus mamei tale ca o iubesti si cat e de importanta pt tine? Ai avut curajul sa spui acelui om dur care sta in fata ta neclintit, cu riduri pe fata ca si el e important pentru tine? Ti-ai amintit de fiecare data zilele de nastere a celor dragi, le-ai spus "La Multi Ani!" de fiecare data? Le-ai aratat ca ii iubesti?
Ai furat din gradina cuiva o floare pentru ca ti s-a parut speciala si ideala pentru o persoana draga? Ai strans toti banutii tai doar pentru a cumpara un cadou cuiva drag? Unii din noi uitam cat de important e sentimentul de iubire intre noi... Oare chiar e necesar sa ii pierdem pe cei dragi ca sa ne dam seama cat de importanti au fost/sunt pentru noi?
Iubesc...o mama, un tata, un prieten, o prietena, o verisoara, un verisor, un bunic, o bunica...un baiat...si asa mai departe...dar oare le voi arata vreodata cat ii iubesc?..Vor stii ei oare ca de fapt cineva chiar ii iubeste?.. "Love is watching someone die...". Nu lasa sa se ajunga la asa ceva...

Nu lasa timpul sa decida pentru tine, dar mai ales nu lasa timpul sa treaca fara sa le spui ca ii iubesti!

(R.I.P. Ovi! Nu te vom uita niciodata!)

Un comentariu:

  1. Buna, scuza-ma ca te deranjez dar am o rugaminte la tine. Recent am postat pe blog un articol despre un tanar de 15 ani care are nevoie de o operatie in Germania iar pt asta are nevoie de 12000 de euro. Posteaza, daca vrei, si tu un articol asemanator la tine pe blog. Pentru a face cunoscut cazul lui si astfel ajuta familia sa.
    Articolul meu este in linkul urmator http://bogdyxx.blogspot.com/2009/08/hai-sa-fim-buni.html
    Aici vei gasi si conturile unde se pot face donatiile dar si link catre pagina lui.
    Scuze de deranj si multumesc!

    RăspundețiȘtergere